14 Haziran 2015 Pazar

Dinazorlardan Geçilmiyor: Jurassic World

Filmin Adı: Jurassic World

Orjinal Adı: Jurassic World

Bilgi Sitesi: http://www.sinemalar.com/film/178996/jurassic-world


John Hammond'ın başarısızlıkla sonuçlanan Jurassic Park denemesinin üzerinden tam 22 yıl geçmiştir. Nublar Adası'nda bu kez tam kapasiteyle çalışan, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic World adıyla kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır. Parkı işleten şirketin hedeflerini tutturabilmesi için parkta yenilikler yapılır, yeni bir dinozor türü yaratılır. Ne var ki bu yeni tür, adayı ve adadakileri felakete sürükleyebilecek sonuçlar doğuracaktır.

İrfan'ın Yorumu:
Gerçekten ama gerçekten pes yani. Kardeşim amma çok meraklısınız dinazorlarla yaşamaya. Gerek yok ki. Bizim ülkemizde zaten yeterince var. Biraz gözünüzü açsanız oscarlık dinazorlar bile görebilirsiniz. 
Neyse biz gelelim filme: Şu bir gerçek ki Steven Spielberg bu işi iyi beceriyor. Heceyan var, tedirginlik var, müthiş manzaralar ve gerilim mükemmel. Ama size bir şey söyleyeyim mi. Sadece küçük oyuncuTy Simkins için bile izlenir. Çocuk mükemmel bir oyunculuk gerçekleştirmiş. Resmen hakkını vermiş. 
Ailece izleyip eğlenebilir ve müthiş bir keyif alabilirsiniz. Çocuğunuz bayağı heyecanlanacaktır. Gece giderseniz sabaha kadar uyur mu garanti veremem... He he... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder