23 Ekim 2023 Pazartesi

21. Yüzyıl. Tarih: 2023 İNSANLIĞIN BİTİĞİNİN RESMİDİR

Gazze: İnsanlığın Yerle Bir Olduğunun Belgesi


7 Ekim'de HAMAS'ın operasyonuyla başlayan süreçte işgalci İsrail terör devletinin başlattığı Gazze'ye havadan, karadan ve denizden bombalamalar sivillerin özellikle kadın ve çocukların çok hazin bir şekilde hayattan koparılması ile vahşice devam ediyor. 

İnsanlık ve medeniyet adına söylenebilecek hiçbir söz kalmadı. 

Batı o övündüğü insanlık değerlerini ayaklar altına almanın rezilliği ile vicdanlı insanların karşısında olmaya devam ediyor. Farklı din ve ırklara mensup vicdanlı insanların Gazze'deki insanlık dramına karşı ayağa kalkıp isyanları maalesef hâlâ sonuç verebilmiş değil. İsrail işgalci güçlerinin hükümetinin başı Netanyahu ve kanı bozuk taraftarları hiçbir değer tanımadan vahşice saldırdıkça saldırıyor. Sözümona süper devletler güç sarhoşluğu içinde bu alçaklara desteklerini en güçlü bir şekilde veriyor.

Haber kanallarını izlediğinizde, sosyal medyayı takip ettiğinizde insanlıktan çıkmışlığın resimlerini ve belgelerini doyasıya görebilirsiniz. 

İnsanlık için bu kadar yol almış medeniyetlerin, ilkelerin, insan haklarının kayıt altına alınarak şu yeryüzünde gelişmiş ve huzur getirmesi beklenirken, açgözlülük, kin, kana susamışlık ve daha birçok hayvanların dahi sahip olmadığı şeytani vasıfların bugün gözümüzün içine sokulurcasına evlerimize girmesi içler acısı bir durum.

Müslümanlar inançları gereği bunlara bir cevap bulabilirler.

Fakat hiçbir şey medeni ve vicdan sahibi insan ırkının bu kadar alçalabilmesini meşru gösteremez.

Yazık. Yazık oldu...

Söylenecek söz, ifade edilebilecek kelimeler yetersiz.

... "SON" böyle bir şey demek ki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder