4 Ocak 2017 Çarşamba

Güllü mü Yoksa Dikenli Yıllar mı: Abdullah Gül ile 12 Yıl

Kitabın Adı: Abdullah Gül ile 12 Yıl
Yayınevi: Doğan Kitap
Yazarı: Ahmet Sever
Kitabı Bitiriş Tarihi:          2 Ocak 2017 / İstanbul / 21.34

İrfan'ın Notu:
Abdullah Gül iyi çevresi kötü yaklaşımı siz de biliyorsunuz ki Fehmi Koru'nun bir aforizmatik çılgınlığından alınmıştır.
Bana sakın aforizmatik çılgınlık nedir diye sorayım da demeyim. Gidin bakın
Kitabı okuduğunuzda yazarın Abdullah Gül'ü savunabilmek açısından bayağı bir çaba sarfettiği gözönünde bulundurulmakla birlikte yaşadıkları birebir doğru ise cumhurbaşkanlığı döneminde yabana atılamaz bir çaba içerisinde olmuş Abdullah Gül.
Bir döneme damgasını vurdu denilebilir mi? Evet bence denilebilir. Çünkü 2007 dönemini iyi hatırlayan bizler nasıl bir atmosfer içerisinde olduğumuzu yakinen biliyoruz.
Başörtüsünün nasıl bir öcü olarak sunulduğu, insanların nasıl yalpaladığı, Sabih Kanadoğlu gibi hilkat garibesi bir fikrin babasının nasıl sahiplenilip haksızlıklar yapıldığı dün gibi... Unutmak ne mümkün...
Abdullah Gül'ün çabaları, yumuşak üslubu vs. söylenecek çok şey var tabi ki. Ama ben size internetten bulduğum kitapla ilgili bir değerlendirmeyi paylaşayım diyorum.

Kitap ile ilgili notlar

Bu siteyi ziyaret ettiğinizde farklı bir bakış açısını görebileceksiniz...
Bununla beraber totalde baktığınızda Recep Tayyib Erdoğan ile farklı kanaatleri paylaşsa da yazarın hep Abdullah Gül tarafını tercih etmesi adaleti zedelemiş açıkçası.
Kınıyorum bu uygulaması sebebi ile.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder