18 Mayıs 2011 Çarşamba

Güncel'e Hızlı Bir Bakış: Kaddafi, Kasetler vs.

Öyle Bir Yazı

Farklı Ülkücülük adlı internet sitesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin yönetim kadrosunun istifasına yönelik kasetle şantaj, gündemi tamamen işgal etti. Bu gündemi takip ettiğim TV programında, diğer tarafta Porto - Braga maçını izlemeye çalışırken, şok bir son dakika gelişmesi gördüm: CNN Türk'deki habere göre, Kaddafi'nin kızı ve eşi Tunus'a kaçmış. Seçim sürecinin hızlı bir şekilde gündemde yerini bulduğu şu günlerde, Kılıçdaroğlu'nun gafları ve Tayyip Erdoğan'ın kabadayılığı ve kabadayıca tavırları muhakkak halk tarafından karşılığını bulacaktır. Ama bu haber bombardımanı içerisinde gözümüz kulağımız Libya ve Suriye'de. Özellikle Suriye çok önem arzetmektedir.
Kaddafi gitti gidiyor, artık dönüşü olmayan bir yoldu, sadece uzatmaları oynuyor. Rezil ve rüsvay bir şekilde defolup gidecek ya da kahrından ölecek. Belki de geberip gidecek. Ben her halükarda seçeneklerden seçenek beğen diyerek defolup gitmesi taraftarıyım.
Kaddafi gidecek başka yolu yok.
Farklı Ülkücülük sitesi de ülke gündemini belirledi, bunun lamı cimi yok.
Bu arada Usame bin Ladin'in Amerika tarafından öldürülmesinden sonra ilk açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığından sonra Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliğine oynuyor yorumunu yapan insanlar da yok değil.
Bu da böyle bir yazı olsun değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder