8 Temmuz 2011 Cuma

Tarihe Dokunmalar

1. Fenerbahçe, Başkanı Aziz Yıldırım ve Şike:

Bütün Türkiye biliyorki Türkiye'de şike vardır, teşvik
primi vardır, el altından maç satın almalar, hakem kayırmalar vardır. Yorumcuların tv de yapacağı konuşma şekilleri için baskı, aksi taktirde ayaklara kurşun sıkmalar olmuştur. Bütün bunlar bilinmesine rağmen teğet olarak geçen hukuksal süreçlerden sonra ilk kez ciddi bir yargı süreci başlamış bulunuyor. Son dakika olarak tv lere yansıyan alt yazılarda, Aziz Yıldırım savc
ılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevkedilmiş. Eğer büyük bir süpriz olmaz ise onu da Silivri bekliyor.
- Bir Fenerbahçe taraftarı olarak eğer ligdeki 1 tek maçın dahi satın alınması sonucu şampiyonluk kazanılmış ise, bu bir kopya çekerek imtihanı kazanmak gibidir. Hak etmediği bir başarıdır. Sonuçlarına katlanılmalıdır.
- Bu soruşturma sadece Fenerbahçe ile kalmamalı, diğer takımlarda bu şikeye karışmışlarsa aynı ciddiyetle diğer takımların yöneticileri de cezalandırılmalıdır.
- Duygularımıza göre hareket etmememiz, aksine şike
ye asla taviz verilmemesi kanaatindeyim.



2. Tükürdüklerini Yaladılar
CHP, akla hayale gelmeyen bir mantıkla, meclise girmedi ve yemin etmeme kararı aldı. Hatta Kılıçdaroğlu öyle bir ifade kullandı ki, gerekirse 4 yıl yemin etmeme kararı aldıklarını dahi söyledi. Yeminleri beni çok enterese etmiyor, ama şu bir gerçek ki Tayyip Erdoğan "tükürdüklerini yalarlar" dedi ve son gelen haberler Kılıçdaroğlu'nun tükürdüğünü yalama noktasına geldiğidir. Bakmayın siz onurlu olarak meclise dönerek yemin etmelerine, çıkış yolu bulamadılar.



3. Deniz Feneri E.V.
Bir şok gelişme de eski RTÜK başkanı Zahid Akman'ın Almanya Deniz Feneri davasında savcılığa ifade vermesi olayı. Sen Almanya'da garibanlar için para topla, ondan sonra onları iç et. Ne gerekiyorsa yapılsın. Hatta bunların elleri kesilse iyi olur.



4. Turizm Sektörü
Bugün yine 7 kişilik bir aile Türkiye'ye geldi, onları en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım, ondan sonra Yalova'ya sağ salim gönderdim. Modda kalmaya devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder