28 Şubat 2012 Salı

Bir Çocuk Babasını Bu Kadar mı Sever?

Filmin Adı: Ağaç

Orjinal Adı: The Tree

Yönetmen: Julie Bertucelli
Yapım Yılı: 2010
Oyuncular: Charlotte Gainsbourg,  Marton Csokas,  Benita Collings, Wendy Playfair,  Betty Cartmill,  Taren Stewart,  Murray Shoring,  Zoe Boe,  Robert Joseph Stewart,  Wencis Burns, Gabriel Gotting,  Margaret Foote,  Patrick Boe,  Jackie Kelleher,  Arthur Dignam,  Christian Byers,  Aden Young, Tom Russell,  Penne Hackforth-jones,  Ryan Potter,  Bob Mackay,  Gillian Jones,  Morgana Davies, 


Ağacın kesilmesine asla izin vermiyorum



İrfan'ın Yorumu:
Müthiş bir dram. 4 çocuklu bir ailede baba hayata gözlerini yumduğunda yaşanan travma. 8 yaşındaki küçük kız çocuğu babasını öyle seviyor ki, onun aralarından gitmesi durumunda çocuğun hayalgücünün etkileri. Annenin bu travmada çıkış yolu çabaları.
Filmi izlediğinizde kendinizi o çocuğun yerine koymanız ne demek istediğimizi daha açıklayıcı olur sanırım.



Film ile ilgili diğer bilgiler:




Konusu:
İlginç bir yas öyküsü... Dawn eşini kaybettikten sonra çocukları ile başbaşa kalmıştır. Küçük kızı babasının ruhunun bahçelerindeki ağaçta yaşadığınıilk söylediğinde bunu çocukça bir şaka olarak kabul etmiştir. Başta kimsenin inanmadığı bu fantastik olay, giderek aile içinde gerçeklik kazanmaya başlar. Bir süre sonra çocuklar ağaçta yaşadıklarını inandıkları babaları ile konuşmaya başlarlar. Buna Dawn da katılacaktır .
Bilgi alınabilecek internet adresi:
http://www.sinemalar.com/film/82075/agac

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder