15 Temmuz 2010 Perşembe

Takip Edilmesi Gereken Bir Yazar: Sivilay Abla


Yazarın adı: Sivilay Genç
Yazdığı Gazete: Taraf
Yazdığı günler: Her perşembe haftada bir

Sivilay abla yine döktürmüşsün kız. Kız dediğime bakmayın yaşını başını almıştır. Ama hiç üzülmeyin kendisinin kızdığını pek görmedim.
Taraf gazetesini tanıtmama gerek yok, okumayan = kaybeder, olarak formülüze edebileceğim yakın tarihin gidişatını değiştiren, dirayetli, korkusuz, hata yaptığında hiç yüksünmeden hatasını manşetten kabul eden gazete gibi bir gazete.
İşte bu gazetenin belki dikkat çekmeyen bir yazarı Sivilay Abla. Atraksiyonik Güzin Abla gibi bir şey. Taraf gazetesini okumayabilirsiniz, kıl olabilirsiniz, Amerikan uşağı vs. her türlü şeyi söyleyebilirsiniz, söyleniyor da zaten, ama perşembe günleri Taraf alınız ve Sivilay Abla'nın yorumlarını kaçırmayınız.
İşte bu perşembenin atraksiyonu:

CHP VE KAMERA
Soru: Sevgili Sivilay Abla, senin en derin jeostratejik psikoloji ihtisasına güvenerek bir soru sormak istiyorum. Senin de bildiğin gibi daha evvel de Başbakan Erdoğan, CHP lideri Baykal ile yüzyüze görüşmek istemiş ancak Baykal'ın ısrarla kamera önünde naklen olsun isteği yüzünden görüşme gerçekleşmemişti. Acaba Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın görüşme talebine kamera isteğiyle cevap vermemesi, CHP'de bir şeylerin değiştiğinin bir göstergesi midir? (Rumuz: Amatör Kamera-07)
Cevap: Sevgili yavrum, CHP'nin değiştiği yok. Kemal Kılıçdaroğlu Baykal'ın her işini kamera önünde yapma merakının başına neler getirdiğinin farkında olduğu için kamera diye ısrarcı olmadı.

Bu kesmedi, diğer yazılarına nasıl ulaşabilirim diyenlere:
http://www.taraf.com.tr/dr-sivilay-genc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder